Callas Confiture @ ISM beurs Keulen

Callas Confiture is ook dit jaar aanwezig op de ISM beurs in Keulen van zondag 27 Januari tot en met woensdag 30 januari.
We nodigen u graag uit op onze stand.

U vindt ons op stand nummer L033 in Hall 4.2.

Om goed voorbereid te zijn op uw bezoek, vragen we u om een afspraak te maken via mail om ons op de hoogte te stellen van de dag en het uur van uw bezoek.
info@callasconfiture.com

Callas Confiture & Kaasaffineurs Van Tricht

Heerlijk nieuws!!

Karen Depoorter en Frederic Van Tricht sloegen in september de handen in elkaar en realiseerden unieke pairings met kazen en de smaakcreaties van Callas Confiture.

Benieuwd? Deze pairings zijn nu uiteraard te verkrijgen bij  Kaasaffineurs Van Tricht.

WEBSITE VAN TRICHT

Callas Confiture & Renard Drinks

Renard en Callas hebben de handen in elkaar geslaan om een verfijnde non-alcoholische cocktail te creëren die bestaat uit Armand Renard (Dille & Dragon) en Callas’ abrikozen-oranjebloesemconfituur.

De BelliNA is een non-alcoholische aperitief die je meteen in hogere sferen brengt. Zij die met 0% alcohol willen genieten tijdens Tournée Minérale of gedurende het ganse jaar, moeten zeker eens proeven van onze 100% smaakvolle BelliNA!

Het recept werd ontwikkeld door onze vertrouwde mixologist Frederic Geirnaert (Jiggers Bar). Zijn inzicht en kennis van smaken staan garant voor een onvergetelijke ervaring waar je de hele nacht aan zal blijven denken.

Voor meer info en bestellingen, contacteer ons via sales@renarddrinks.com