Callas Confiture @ TAVOLA

We nodigen u graag uit op onze stand op de 2020 TAVOLA beurs in Kortrijk die plaats vindt van zondag 15 t.e.m. dinsdag 17 maart.

U vindt ons terug op stand 4207H

Om goed voorbereid te zijn op uw komst, vragen we u om op voorhand een afspraak te maken via mail op welke dag en welk tijdstip u ons graag bezoekt.

info@callasconfiture.com

We kijken alvast uit naar uw bezoek.

Proficiat Holiday Inn!

Het Holiday Inn hotel naast Flanders Expo kreeg als eerste grote hotel ooit drie ‘groene sleutels’ van Toerisme Vlaanderen.

Natuurlijk zijn wij heel trots om deel uit te maken van dit verhaal.

OMG! Van Eyck was hier 2020

We  zijn erg trots en vereerd om in de topselectie te staan als één van de Gentse producenten die Gastronomisch Gent vertegenwoordigen tijdens het evenement ‘OMG! Van Eyck was hier 2020’

Op basis van een lijst met alle planten die op de panelen van het Lam Gods voorkomen zijn we aan de slag gegaan. We staan sowieso bekend om ons gebruik van kruiden en onze signatuur smaakcreaties. Qua confituur zijn er drie smaken uitgekomen: ‘Aardbei-rozenblaadjes’, ‘Bosvruchten à la Violette’ en ‘Vijgen met amandelen en honing’.

We hebben ook drie soort konfijten op basis van het Lam Gods die we verkopen in een mooie geschenkverpakking: Braambessen-laurier, Rode uien en Veenbessen met Tijm.”

Deze heerlijke kaas – en vlees begeleiders passen ook bij een aantal andere producten speciaal voor dit event gecreëerd door andere Gentse producenten. Denk aan: De Van Eyck kaas van het Hinkelspel, de droge worst met walnoot en venkel van slagerij St Pierre, en de gerookte witte pens van Mr. Boudin.

Al deze producten zullen te koop zijn in de Vaneyck-shop.

Callas Confiture gift box: speciale confituren voor speciale mensen.

Op zoek naar het juiste cadeau voor uw personeel of business relatie?
Wij bieden speciale cadeautjes voor speciale mensen.
De handgemaakte confituren van Callas Confiture zijn voor echte fijnproevers. Onze stijlvolle gift boxen zorgen ervoor dat uw cadeau klaar is om gegeven te worden.

Collecties/smaken:

  • Signatuur collectie / fijne smaakcreaties van Karen Depoorter
  • Puur Fruit collectie / pure intense smaken van 1 soort fruit low en/of no sugar
  • Konfijt collectie / kaas en vlees begeleiders

Custom design mogelijk! Onze duurzame kwaliteit met uw logo of communicatie.
Wij helpen u graag met het uitwerken van uw perfecte personalisatie.

Heeft u interesse? Aarzel niet ons te contacteren info@callasconfiture.com