Signatuur Extra Confituur

Callas Confiture staat voor verse confituur: slechts 30% toegevoegde suiker. Deze extra confituur wordt gemaakt met de beste kwaliteit vruchten en ingrediënten, volgens traditionele methode. Door de speciale smaakcreaties slaagt Callas Confiture erin om een dagdagelijks product boven het alledaagse te verheffen en originele, luxueuze of verrassende smaken en samenstellingen te creëren.

Signatuur Vruchtenboter

Vruchtenboter is een romige vruchtenpasta die tijdens de Victoriaanse en Edwardiaanse het hoogtepunt vormde van de ‘high tea’. Vruchtenboter is een zacht, intens en fruitig product op basis van een fijne fruitpuree.

Signatuur Gelei

Gelei wordt gemaakt van het sap van gekookt fruit. De kunst bestaat erin dat de gelei helder moet zijn. Gelei kan zoet of hartig zijn en wordt ook vaak opgediend bij warm of koud vlees of wild dat geroosterd is, of men geeft er saus meer smaak en een mooie glans mee.

Signatuur Marmelade

Marmelades zijn gemaakt van citrusvruchten en worden soms op smaak gebracht met geurige specerijen. De citrusschil wordt meegekookt met het vruchtensap en -vlees tot het heel zacht is. Dit geeft de typische bitterzoete smaak aan marmelade.

Puur Fruit Low Sugar

Geniet van de intense fruitsmaak van Callas Confitures’ low sugar producten. We voegen slechts 30% suiker toe.  Extra confituur met gemiddeld 75% fruit. De gemiddelde hoeveelheid suiker is 39%.

Puur Fruit No Added Sugar

Deze extra confituren bevatten enkel de natuurlijke suiker van de vruchten. Omhels het ‘zoete’ leven met de rijke smaak van no added sugar confituur. Gemaakt met de suikervervanger maltitol. Confituur met gemiddeld 75% fruit. De gemiddelde hoeveelheid natuurlijke suiker is 6%.

Konfijt Kaas- en Vleesbegeleiders

De drie smaken die Callas Confiture ontwikkelde in haar konfijtencollectie, zijn ideaal bij typische wintergerechten, kazen en wild. Wat dacht je bijvoorbeeld van een toastje braambessen-laurierkonfijt met een stukje Roquefort? Of van een exotisch gemarineerde kabeljauwfilet met mango en rode-uienkonfijt?

Gift Luxe Box

De stijlvolle gift box is gevuld met 3 potten delicieuze confituur. Op zoek naar een personeelsgeschenk, relatiegeschenk of zin om een speciaal iemand te bedanken? Callas Confiture biedt perfecte cadeautjes. Custom design mogelijk bij corporate gift. Onze kwaliteit met uw logo of communicatie. Speciale confituur voor speciale mensen.

Gift Mini Jam

Een potje confituur om iets te vieren: geboorte, communie, trouw. Speciale confituur voor speciale gelegenheden.

Gift Callas Confiture & Renard Drinks

Callas Confiture en Renard hebben hun krachten gebundeld om een verfijnde niet-alcoholische cocktail te creëren die bestaat uit Armand Renard ( Dill & Estragon) en Abrikoos-Oranjebloesem confituur uit de Callas Signatuur collectie. Bereid u nu al voor op Tournée Minérale in februari met deze heerlijke mocktail.