home.jpg


[home] | verhaal | assortiment | productie | verkooppunten | pers | contact | bereidingen | professionelen


NIEUWSBRIEF | ENGLISH TEXT

CALLAS CONFITURE is HAUTE CONFITURE.
HANDGEMAAKT MET VEEL LIEFDE EN INTUITIE
IN BEPERKTE HOEVEELHEDEN
ALTIJD UNIEK.


HOT CONFITURE NEWS

09/02/17 - Valentijnswedstrijd - WIN een luxe Gift Box!
Looking for a perfect Valentine's gift?
Deel een foto op Instagram van jouw Callas-ontbijt met #callasconfiture of doe mee aan onze Facebook-wedstrijd en maak kans op een luxe gift box ter waarde van €20!08/02/17 - Op bedrijfsbezoek bij Callas Confiture!
Altijd al eens willen zien hoe het er in een ambachtelijke confituurproductie aan toe gaat? Callas Confiture organiseert nu ook bedrijfsbezoeken. Het eerste leverde alvast heel blije gezichten en een mooie testimonial op!
'Het enthousiasme en de gedrevenheid waarmee Karen haar confituurverhaal uitéénzette, werkte aanstekelijk op de groep. Achteraf werd er uitgebreid geproefd en de verschillende smaken in detail becommentarieerd. Een geslaagd bedrijfsbezoek aan een op en top ambachtelijk kwaliteitsproduct. Callas heeft er alvast weer een 20-tal liefhebbers bij. Zilveren Passer Gent 28'

Meer info? Stuur een mailtje naar: info@callasconfiture.com of bel naar: +32 (0) 9 224 23 10

24/01/17 - Callas Confiture @ ISM Cologne 2017!
Callas Confiture zal opnieuw aanwezig zijn op ISM Keulen, de grootste zoetwarenbeurs ter wereld. Van zondag 29 januari tot en met woensdag 1 februari kan je ons terugvinden in Hall 4.2, stand P027. Wens je een afspraak vast te leggen? Stuur dan een mailtje naar: info@callasconfiture.com12/01/17 - Op bedrijfsbezoek bij Callas Confiture!
Altijd al eens willen weten hoe onze ambachtelijke confituren gemaakt worden? Breng in groep een bedrijfsbezoek aan Callas Confiture!
Karen Depoorter geeft je graag een rondleiding doorheen het bedrijf. Daarbij krijg je onder andere een woordje uitleg over de recepturen, het productieproces en het ontstaan van het bedrijf. Daarnaast krijg je een demonstratie van het ambachtelijk maken van de confituur en is er als afsluiter een proeverij van de unieke smaakcreaties.
Meer info? Stuur een mailtje naar: info@callasconfiture.com of bel naar: +32 (0) 9 224 23 10

08/12/16 - Op zoek naar een verrukkelijk eindejaarsgeschenk? Callas Confiture weet raad!
Zoekt u als bedrijf nog heerlijke eindejaarsgeschenken voor uw relaties of een welverdiende attentie voor uw personeel:
Callas Confiture is a perfect match!!!
Verpakt in een mooi wit zakje of een top of the range kadoverpakking: drie potjes van 250gr excellente confituur in een mooi wit doosje, afgewerkt met een handgeknoopt zijden zwart lintje. Voor prijsinfo en praktische afspraken bel +32 (0)9 224 23 10 of mail info@callasconfiture.com17/11/16 - Dag van de Ambachten!
Altijd al eens willen weten hoe de ambachtelijke Callas Confituren gemaakt worden?
Op zondag 27 november openen we, tussen 10u en 18u, onze deuren tijdens de Dag van de Ambachten!

Wat mag je verwachten?

  • Je krijgt een rondleiding in het nieuwe bedrijfspand
  • Uitleg over de productie en recepturen
  • Een demonstratie van het ambachtelijk maken van de confituur
  • Proeverij van de unieke smaakcreaties

Bovenal maak je kans op een hele winter lang gratis Callas Confiture!07/11/16 - Callas Confiture helpt je door de winter!
We stellen je graag onze wintermarmelade voor: Rode Pompelmoes & Cranberry. Naast een hemelse en bitterzoete smaak geeft deze marmelade je een bom van energie om ook deze winter door te komen. Veenbessen staan gekend als superfood, pompelmoes geeft een boost van vitamine c!04/11/16 - Lekker Oost-Vlaams - Callas Confiture
Callas Confiture is te zien in Lekker Oost-Vlaams! Lekker Oost-Vlaams zet samen met 195 streek- en hoeveproducenten, lokale producten uit Oost-Vlaanderen in de kijker. Het filmpje kan je HIER bekijken.14/09/16 - Callas Confiture FOR CHEFS!
Callas Confiture For Chefs IS ER!
De nieuwe brochure van Callas Confiture, boordevol inspiratie!
Onderstaand een kwartelkonsommé met kweepeer-koriander gelei:20/05/16 - Callas Confiture gaat verhuizen!
Callas Confiture zal verhuizen naar de nieuwe productieruimte in de eerste week van juli 2016. Mogelijks zijn wij in die week niet vlot bereikbaar. Voor urgenties kan u Karen telefonisch bereiken op het nummer: +32 473 75 13 11.
Vanaf 11/07 kan u ons terugvinden op het nieuwe adres: Driemasterstraat 74, B-9000 Gent.
Mailadressen en telefoonnummers blijven dezelfde.

Nog even, maar we geven toch al mee dat Callas Confiture gesloten zal zijn van 18/07/16 t.e.m. 07/08/16. Graag de laatste orders op woensdag 13 juli. Wij zijn vol enthousiasme terug op maandag 08/08/16 en dit in ons nieuwe bedrijfspand!17/05/16 - Callas Moving Sale!
Uitzonderlijke verkoop aan particulieren direct van de producent & in het Callas productie atelier.
WAAR? Dok Zuid 22, 9000 Gent.
2 Special Sale Saturdays: 4 en 11 juni van 13-18.30u.
Mét tasting. Alles aan -20%!

+ ganse maand juni doorlopende verkoop in ons atelier
Alles aan -20%!

CASH ONLY!

Departing soon for Driemasterstraat 74, 9000 Gent.24/03/16 - Callas' Moederdag Wedstrijd
Ter attentie van Moederdag organiseert Callas Confiture een leuke wedstrijd. Win nu al haar cadeautje en verwen je moeder met een leuke ontbijt-attentie!
Hoe kan je deelnemen?

  1. Post een originele Instagramfoto van uw Callas(ontbijt) met de hashtag #callasconfiture
  2. Verstuur uw contactgegevens met de link naar uw Instagram foto naar maxime@callasconfiture.com

En win een deluxe gift box met 3 unieke smaakcreaties!
De confiturières van Callas Confiture jureren en bepalen 5 gelukkige winnaars.
19/03/16 - Benieuwd hoe Karen Depoorter van Callas Confiture haar unieke confituren klaarmaakt?
Karen geeft een demo “Confituur maken” die doorgaat tijdens de opendeurdag te ISPC Gent op zaterdag 19 maart om 15u00. Meer info kan je terugvinden op onderstaand formulier of op de website van ISPC: http://www.ispc.be/nl/copy_events/confituur-maken.html1/03/16 - Callas Confiture @ Tavola Kortrijk
Callas Confiture zal dit jaar ook aanwezig zijn op Tavola Kortrijk, de tweejaarlijkse afspraak voor de wereld van de fijne en verse voeding. Je kan ons vinden in Booth 1103 van zondag 13/03/2016 t.e.m. dinsdag 15/03/2016.
Callas Confiture heeft door de unieke smaakcreaties ook verschillende hartige toepassingen.
Hier een bordje van Matthias Van Acker, Chef de Cuisine Restaurant Coeur d'Artichaut:1/03/16 - Rode Pompelmoes-Cranberry Marmelade permanent in het assortiment!
Wegens overdonderend succes zal de Limited Season Winter 2015: Rode Pompelmoes-Cranberry blijvend verkrijgbaar zijn.
Vanaf nu kan je het hele jaar genieten van de intense zuur/bittere smaak van deze marmelade! Veenbessen staan gekend als superfood en detox middel, pompelmoes geeft je een boost van vitamine c.
Bestellen kan bij Callas Confiture of uw vertrouwde distributeur.

4/01/16 - Callas Confiture @ ISM Cologne
Callas Confiture tekent ook deze keer present op ISM Keulen, de grootste zoetwarenbeurs ter wereld. Van zondag 31/01 t.e.m. woensdag 3/02 2016 kan je ons vinden in Hall 4.2, Stand B029. Afspraak maken? Mail ons op info@callasconfiture.com!25/10/15 - Karen Depoorter van Callas Confiture is tussen 17 oktober en 19 december te zien in PUUR CONFITUUR.
PUUR CONFITUUR is een serie van 10 kookprogramma's met Karen Depoorter, de drijvende kracht achter Callas Confiture. Ze toont er hoe je confituur maakt en in welke leuke gerechten je confituur kan gebruiken als ingrediënt om te koken of bakken. Dit programma is wekelijks te zien op AVS en op StoriesTV.
KLIK OP DEZE LINK en bekijk hier alvast de tweede aflevering PUUR CONFITUUR - MAKING A QUINCE KARDEMOM JELLY15/10/15 - Limited season WINTER 2015: Rode Pompelmoes-Cranberry Marmelade
De smaak is hemels! Maar nog beter: deze marmelade helpt je door de winter. Veenbessen staan gekend als superfood en detox middel, pompelmoes geeft je een boost van vitamine c.05/09/15 - Interesse in een STAGE in hét walhalla van de confituur? Zoek je een dynamisch bedrijf met internationale ambitie en focus op een culinair topproduct? Dan pas je hier!
Wij bieden stageplaatsen aan studenten van: Artevelde Hogeschool Marketing, KMO Management, Logistiek Management, Internationaal Ondernemen. UGent Handelswetenschappen.
Wil je stage bij ons volgen via een andere school, laat het dan weten. MAIL NAAR Managing Director Karen Depoorter

03/09/15 - Review van top chef Luis Arrufat, hij was 6 jaar chef at El Bulli, over Callas Confiture : “This jam is more than just a jam, it is a delight to the palate”.
Lees hier de review op de blog Sal Y Mortero REVIEW OVER CALLAS CONFITURE
Bekijk hier zijn recept RECEPT MET CALLAS CONFITURE


02/09/15 - Het eindejaarsseizoen komt er aan. Feestelijk dineren met de konfijten van Callas Confiture
De drie smaken die Karen ontwikkelde in haar konfijtenassortiment, zijn ideaal bij typische wintergerechten, kazen en wild. Daarnaast moedigt ze je ook aan om zelf te gaan experimenteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een toastje braambessen-laurierkonfijt met een stukje Roquefort? Of van een exotisch gemarineerde kabeljauwfilet met mango en rode-uienkonfijt? Ook nu weer weet Karen een oeroud product in een hedendaags recept te vatten, met verrassende toepassingen.


13/05/15 - Bedankt voor het fijne schooljaar!
Binnenkort sluiten de scholen de poorten weer voor twee maanden lang en mogen de juffen en meesters van een welverdiende rust genieten. Ook nog op zoek naar een kleine attentie om hen te bedanken voor de goede zorgen het hele schooljaar lang? Callas Confiture voorziet de potjes Intense Framboos en Bosvruchten à la Violette van een prachtig jasje! Te verkrijgen bij onze geselecteerde verkooppunten en Callas Confiture, Dok Zuid 22, 9000 Gent.01/05/15 - Callas Confiture 'doopsuiker': bijzondere confituur voor bijzondere baby's
Ook uitgekeken op de klassieke doopsuiker en op zoek naar iets nieuws? Callas Confiture biedt een meer dan schattig antwoord. In potjes van 70g kan je kiezen tussen natuurlijke en handgemaakte confituur in de volgende smaken: aardbei, framboos, bosvruchten of abrikoos. Buiten de verplichte info op het dekseltje, kan je de potjes volledig naar je zin personaliseren. Net wat je zocht als attentie voor je bijzondere baby? Neem contact met ons op per mail info@callasconfiture.com of per telefoon +32 (0)9 224 23 10.


http://missmoss.be/graphics/category/geboorte/doopsuiker

08/04/15 - DE MAKERS - HOF VAN CLEVE DAAGT ONS UIT!
Wij willen O ZO GRAAG leverancier worden van het Hof van Cleve en blijkbaar kan JIJ daarvoor zorgen… Stem NU - en ten laatste voor 16 mei - op CALLAS CONFITURES - by Karen Depoorter door te klikken op deze link: HET HOF VAN CLEVE DAAGT JE UIT, klik nog eens op LIKE bij de foto van Callas Confiture en breng ons zo een stapje dichter bij de keuken van Peter Goossens!
We mikken op minstens 1000 likes. Voel je je geroepen om echt onze ambassadeur te worden? Deel onze FACEBOOK LINK op jouw pagina en maak kans op één van de Callas Confiture pakjes. Elke 5e deler krijgt het Callas pakje naar zijn/haar thuisadres in België toegestuurd. Zo dagen wij jullie op onze beurt uit!18/03/15 - GENT SMAAKT!
Zaterdag 16 mei geeft Karen een workshop tijdens GENT SMAAKT!
Ze neemt je mee in haar wonderlijke en creatieve wereld van zelfgemaakte confituren. Aan de hand van een recept uit Karen haar privé receptenboek leer je er stap voor stap hoe je vers gekochte vruchten of vruchten uit je eigen tuin kan verwerken tot een origineel product. Aan het einde van de workshop neem je een intens smakend en netjes gelabeld potje confituur mee naar huis: de Gent Smaakt Confituur!
Altijd al willen weten hoe Karen haar befaamde confituren maakt? Inschrijven kan nu al via deze link GENT SMAAKT. Let wel, het aantal deelnemers is beperkt!20/02/15 - VACATURE: WIJ ZOEKEN EEN COLLEGA PRODUCTIEARBEIDER - MAN OF VROUW
Callas Confiture is een jong bedrijf in volle groei.
Om ons team te versterken zoeken wij een positief ingestelde & verantwoordelijk persoon om confituur te produceren.
U start met een contract voor 5 mnd en 20u/week. Doel is om de tewerkstelling te verlengen en uit te breiden.
INTERESSE? Zend dan uw CV en schriftelijk motivatie TOT 18 MAART tva Karen Depoorter naar karen@callasconfiture.com
BEKIJK HIER DE VACATURE12/11/14 - Callas Confiture @ ISM Cologne
Callas Confiture tekent ook deze keer present op ISM Keulen, de grootste zoetwarenbeurs ter wereld. Van zondag 1 t.e.m. woensdag 4 februari 2015 kan je ons vinden in Hall 4.2, Stand B037. Afspraak maken? Mail ons op info@callasconfiture.com!21/09/14 - Limited season WINTER 2014: Peer met Nougat en Chocolade
In de 19e eeuw creëerde Auguste Escoffier het inmiddels tot een klassieker geworden dessert Poire Belle Hélène, genaamd naar de operette 'La Belle Hélène' van Offenbach. Dit heerlijke dessert van in suikersiroop - al dan niet met specerijen - gepocheerde peren met vanille ijs en daarover rijkelijke chocoladesaus heeft vooral in de herfst een verwarmend effect en hoog comfort food gehalte. Geen wonder dat Karen zich hierdoor liet inspireren voor de nieuwe winter confituur. Ze stak de traditionele Poire Belle Hélène in een jasje van confituur om zacht uit te smeren op een koude, donkere ochtend.


03/07/13 - Callas Confiture krijgt het Handmade in Belgium -label uitgereikt.
Met “Handmade in Belgium” lauwert Unizo de authentieke ambachtsman en ambachtsvrouw. De erkenningen voor de negen Gentse ondernemers werden dinsdag plechtig overhandigd op het Gentse stadhuis. Schepenen Mathias De Clercq en Christophe Peeters brachten de felicitaties van het stadsbestuur namens alle Gentenaars over. Uitgebreid sfeerverslag: FOTO'S UITREIKING HIB LABEL


22/11/12 - Het eerste confituur boek van Karen nu in de boekhandel: Onze receptuur voor confituur.


Karen Depoorter ontdekte haar liefde voor confituur toen ze, met een moestuin vol aardbeien, op zoek ging naar de juiste producten voor haar B&B. In dit boek zet Karen deze zoektocht verder: ze creëerde niet alleen 16 nieuwe recepten, maar deed samen met de ‘Week van de Smaak’ een oproep om originele confituurrecepten in te sturen.
‘Confituurminnend’ Vlaanderen ging massaal aan de slag en toonde zich van zijn creatiefste kant! Dit boek verzamelt een selectie van de 50 beste en meest gevarieerde recepten op basis van groente of fruit. Een rijk aanbod aan marmelades, geleien en confituren voor elk seizoen passeren de revue: witloofconfituur, marmelade van courgette, confituur van watermeloen met aardbei en tomaat… voor elk wat wils.
De 16 nieuwe recepten van Karen zijn verrassend: zowel geliefde klassiekers met een twist, als avontuurlijke confituren met exotische toetsen en onverwachte smaakcombinaties komen hierbij aan bod. ‘Onze receptuur voor confituur’ bewijst tevens dat confituur niet alleen op de boterham thuishoort.
Als afsluiter brengen 2 bekende chefs, Jason Blanckaert en Lieven Lootens, en 2 gerenommeerde patissiers, Joost Arijs en Tom Van Loock, enkele zoete en hartige creaties waarin de confituren van Karen zijn verwerkt.

ONZE RECEPTUUR VOOR CONFITUUR
Nederlandstalige editie ISBN978-90-5856-429-0
€ 19,95
Te koop in de boekhandel en het confituuratelier van Callas Confiture Driemasterstraat 74, 9000 Gent.

home.txt · Last modified: 2017/03/21 14:03 by karen
Recent changes · Show pagesource · Login