home.jpg


[home] | verhaal | assortiment | productie | verkooppunten | pers | contact | bereidingen | professionelen


NIEUWSBRIEF | ENGLISH TEXTCALLAS CONFITURE is HAUTE CONFITURE.
HANDGEMAAKT MET VEEL LIEFDE EN INTUITIE
IN BEPERKTE HOEVEELHEDEN
ALTIJD UNIEK.HOT CONFITURE NIEUWS15/01/2018: Callas Confiture zal aanwezig zijn op de ISM beurs in Keulen van 28/01/2018 tot 31/01/2018. U bent welkom op onze stand in Hall 4.2 - Blok 12 - Stand L033.


14/12/17: Winter Holidays: Callas Confiture zal gesloten zijn van 25.12.17 tot 3.01.2018.


07/08/17: Kom en proef van onze Callas smaken tijdens Open Bedrijvendag op 1 oktober! Gratis toegang voor iedereen!

26/06/17: Samenwerking Hof van Cleve Wat zijn we trots op onze co-branding met het Hof van Cleve! We werkten voor het 30-jarig bestaan een speciale editie uit op vraag van the master himself: Peter Goossens. Een jammie potje vol liefde!


20/06/17: Nominatie Ambachtsvrouw van het jaar Karen Depoorter was genomineerd als Ambachtsvrouw van het jaar maar greep net naast een plaatsje bij de laatste drie. Toch zijn we best trots op deze nominatie en willen we iedereen bedanken die voor Karen heeft gestemd!


01/06/17: Gent Smaakt!
Tijdens Gent Smaakt leerde Karen Depoorter van Callas Confiture jou jouw eigen Callas' Ambachtelijke confituur maken.


02/02/17 - Callas Confiture @ ISM Cologne 2017!
Callas Confiture was opnieuw aanwezig op ISM Keulen, de grootste zoetwarenbeurs ter wereld.


Op bedrijfsbezoek bij Callas Confiture!
Altijd al eens willen weten hoe onze ambachtelijke confituren gemaakt worden? Breng in groep een bedrijfsbezoek aan Callas Confiture!
Karen Depoorter geeft je graag een rondleiding doorheen het bedrijf. Daarbij krijg je onder andere een woordje uitleg over de recepturen, het productieproces en het ontstaan van het bedrijf. Daarnaast krijg je een demonstratie van het ambachtelijk maken van de confituur en is er als afsluiter een proeverij van de unieke smaakcreaties.
Meer info? Stuur een mailtje naar: info@callasconfiture.com of bel naar: +32 (0) 9 224 23 10

08/12/16 - Op zoek naar een verrukkelijk eindejaarsgeschenk? Callas Confiture weet raad!
Zoekt u als bedrijf nog heerlijke eindejaarsgeschenken voor uw relaties of een welverdiende attentie voor uw personeel:
Callas Confiture is a perfect match!!!
Verpakt in een mooi wit zakje of een top of the range kadoverpakking: drie potjes van 250gr excellente confituur in een mooi wit doosje, afgewerkt met een handgeknoopt zijden zwart lintje. Voor prijsinfo en praktische afspraken bel +32 (0)9 224 23 10 of mail info@callasconfiture.com04/11/16 - Lekker Oost-Vlaams - Callas Confiture
Callas Confiture is te zien in Lekker Oost-Vlaams! Lekker Oost-Vlaams zet samen met 195 streek- en hoeveproducenten, lokale producten uit Oost-Vlaanderen in de kijker. Het filmpje kan je HIER bekijken.14/09/16 - Callas Confiture FOR CHEFS!
Callas Confiture For Chefs IS ER!
De nieuwe brochure van Callas Confiture, boordevol inspiratie!
Onderstaand een kwartelkonsommé met kweepeer-koriander gelei:1/03/16 - Rode Pompelmoes-Cranberry Marmelade permanent in het assortiment!
Wegens overdonderend succes zal de Limited Season Winter 2015: Rode Pompelmoes-Cranberry blijvend verkrijgbaar zijn.
Vanaf nu kan je het hele jaar genieten van de intense zuur/bittere smaak van deze marmelade! Veenbessen staan gekend als superfood en detox middel, pompelmoes geeft je een boost van vitamine c.
Bestellen kan bij Callas Confiture of uw vertrouwde distributeur.


25/10/15 - Karen Depoorter van Callas Confiture was te zien in PUUR CONFITUUR.
PUUR CONFITUUR is een serie van 10 kookprogramma's met Karen Depoorter, de drijvende kracht achter Callas Confiture. Ze toont er hoe je confituur maakt en in welke leuke gerechten je confituur kan gebruiken als ingrediënt om te koken of bakken. Dit programma is wekelijks te zien op AVS en op StoriesTV.
KLIK OP DEZE LINK en bekijk hier alvast de tweede aflevering PUUR CONFITUUR - MAKING A QUINCE KARDEMOM JELLY05/09/15 - Interesse in een STAGE in hét walhalla van de confituur? Zoek je een dynamisch bedrijf met internationale ambitie en focus op een culinair topproduct? Dan pas je hier!
Wij bieden stageplaatsen aan studenten van: Artevelde Hogeschool Marketing, KMO Management, Logistiek Management, Internationaal Ondernemen. UGent Handelswetenschappen.
Wil je stage bij ons volgen via een andere school, laat het dan weten. MAIL NAAR Managing Director Karen Depoorter

03/09/15 - Review van top chef Luis Arrufat, hij was 6 jaar chef at El Bulli, over Callas Confiture : “This jam is more than just a jam, it is a delight to the palate”.
Lees hier de review op de blog Sal Y Mortero REVIEW OVER CALLAS CONFITURE
Bekijk hier zijn recept RECEPT MET CALLAS CONFITURE01/05/15 - Callas Confiture 'doopsuiker': bijzondere confituur voor bijzondere baby's
Ook uitgekeken op de klassieke doopsuiker en op zoek naar iets nieuws? Callas Confiture biedt een meer dan schattig antwoord. In potjes van 70g kan je kiezen tussen natuurlijke en handgemaakte confituur in de volgende smaken: aardbei, framboos, bosvruchten of abrikoos. Buiten de verplichte info op het dekseltje, kan je de potjes volledig naar je zin personaliseren. Net wat je zocht als attentie voor je bijzondere baby? Neem contact met ons op per mail info@callasconfiture.com of per telefoon +32 (0)9 224 23 10.


http://missmoss.be/graphics/category/geboorte/doopsuiker


03/07/13 - Callas Confiture kreeg het Handmade in Belgium -label uitgereikt.
Met “Handmade in Belgium” lauwert Unizo de authentieke ambachtsman en ambachtsvrouw. De erkenningen voor de negen Gentse ondernemers werden dinsdag plechtig overhandigd op het Gentse stadhuis. Schepenen Mathias De Clercq en Christophe Peeters brachten de felicitaties van het stadsbestuur namens alle Gentenaars over. Uitgebreid sfeerverslag: FOTO'S UITREIKING HIB LABEL


22/11/12 - Het eerste confituur boek van Karen nu in de boekhandel: Onze receptuur voor confituur.


Karen Depoorter ontdekte haar liefde voor confituur toen ze, met een moestuin vol aardbeien, op zoek ging naar de juiste producten voor haar B&B. In dit boek zet Karen deze zoektocht verder: ze creëerde niet alleen 16 nieuwe recepten, maar deed samen met de ‘Week van de Smaak’ een oproep om originele confituurrecepten in te sturen.
‘Confituurminnend’ Vlaanderen ging massaal aan de slag en toonde zich van zijn creatiefste kant! Dit boek verzamelt een selectie van de 50 beste en meest gevarieerde recepten op basis van groente of fruit. Een rijk aanbod aan marmelades, geleien en confituren voor elk seizoen passeren de revue: witloofconfituur, marmelade van courgette, confituur van watermeloen met aardbei en tomaat… voor elk wat wils.
De 16 nieuwe recepten van Karen zijn verrassend: zowel geliefde klassiekers met een twist, als avontuurlijke confituren met exotische toetsen en onverwachte smaakcombinaties komen hierbij aan bod. ‘Onze receptuur voor confituur’ bewijst tevens dat confituur niet alleen op de boterham thuishoort.
Als afsluiter brengen 2 bekende chefs, Jason Blanckaert en Lieven Lootens, en 2 gerenommeerde patissiers, Joost Arijs en Tom Van Loock, enkele zoete en hartige creaties waarin de confituren van Karen zijn verwerkt.

ONZE RECEPTUUR VOOR CONFITUUR
Nederlandstalige editie ISBN978-90-5856-429-0
€ 19,95
Te koop in de boekhandel!

home.txt · Last modified: 2018/01/22 16:45 by karen
Recent Changes · Show pagesource · Admin · Log In